Hotel-restaurant Paasberg

Welverdiend onthaasten in een prachtige omgeving? Dat kan! Aan de rand van het pittoreske plaatsje Lochem, bovenop de Paasberg en te midden van schitterende bossen en natuur, ligt Fletcher Hotel-Restaurant Paasberg.

Het hotel vormt een ideaal vertrekpunt voor een heerlijke wandeling of fietstocht, of andere uitstapjes.

Het stadje Lochem heeft een sfeervolle binnenstad met een historisch aanzicht en leuke winkeltjes. Voor meer stedelijk vertier kunt u ook een uitstapje maken naar de Hanzestad Zutphen.
Deze monumentale stad biedt een gezellig centrum en tal van bezienswaardigheden en musea.

Het hotel biedt comfortabele kamers. In het sfeervolle restaurant van Hotel Paasberg kunt u genieten van verfijnde a la carte gerechten, culinair samengestelde menu’s en heerlijke buffetten. Wanneer u naar buiten kijkt heeft u zicht op de fraaie tuin van het hotel en kijkt u wijds weg over de weilanden. Na het diner is het, onder het genot van een drankje, goed toeven in de gezellige bar van het hotel. En wie zin heeft kan er zelfs een partijtje biljarten of schaken, alle ingredienten voor een heerlijk verblijf.

Honden zijn op aanvraag.

De 3- en 4-sterren hotels van Fletcher bevinden zich op de mooiste locaties van Nederland. In de duinen, aan het strand, in de bossen en op de Waddeneilanden